Archive for January, 2011

2010 in review

The stats helper monkeys at WordPress.com mulled over how this blog did in 2010, and here’s a high level summary of its overall blog health:

Healthy blog!

The Blog-Health-o-Meterâ„¢ reads Fresher than ever.

Crunchy numbers

Featured image

A Boeing 747-400 passenger jet can hold 416 passengers. This blog was viewed about 4,100 times in 2010. That’s about 10 full 747s.

 

In 2010, there were 8 new posts, growing the total archive of this blog to 56 posts. There were 12 pictures uploaded, taking up a total of 12mb. That’s about a picture per month.

The busiest day of the year was August 25th with 37 views. The most popular post that day was Road To Batu Karas-Green Canyon-Pangandaran.

Where did they come from?

The top referring sites in 2010 were facebook.com, search.conduit.com, google.co.id, kancrut.wordpress.com, and andiysalmon.wordpress.com.

Some visitors came searching, mostly for wakatobi, tujuan kuliah, vespa, kotaro minami, and pulau wakatobi.

Attractions in 2010

These are the posts and pages that got the most views in 2010.

1

Road To Batu Karas-Green Canyon-Pangandaran September 2009
16 comments

2

vespa supersprint April 2009
12 comments

3

tujuan kuliah itu adalah… June 2009
5 comments

4

Aku anak matahari April 2009
8 comments

5

HABIS MM 5008 April 2009
9 comments

Advertisements

#1

Dear blog,

Maaf nih blog dah lama banget ga ngurusin kamu nih, jadi banyak debu bahkan lumutan nih(pokoknya jangan mpe karatan)… Mau sapu-sapu dulu nih, mau ngepel, lap-lap…yaoloh ini dia kancut yang lama hilang *kemanasajakamunak… Bener-bener butuh mood buat nulis lagi…mau nulis apa juga bingung walau sebenarnya banyak yang pingin diceritain tapi terpendam dalam hati…O ya ada cerita roadtrip sumatera kemaren tapi belum sempat dikembangin masih draft di buku yang biasa dibawa klo roadtrip hehehe…o ya kemaren sempet ke mentawai juga sebelum tsunami. Klo ada yang mau bertanya how to get there, nanti bisa dibantu sebisanya yah…

O ya kemaren pas new year eve, ikut anak2 PSB kuriling bandung dengan meeting point di gedung merdeka dan melewatkan pergantian tahunnya disana. Dan malam itu gedung merdeka juga ada acara yang dihadiri bapak gubernur jabar sehingga dibuka juga untuk umum. Padahal udah pede aja banyak video kamera dan kamera DSLR mengarah ke saya(berasa jadi bintang) eh ga taunya bapak gubernurnya di belakang saya hahaahha (pantes ada yang teriak minggiiir minggiiir, maliiing, coppeeett, tiup lilinnya)…

Mungkin ini dulu sebagai pembuka tulisan di blog ini di tahun ini. Kenapa pakai #1 sebagai judulu karena sekarang tanggal 1-1-11 dan juga tulisan 1 di tahun ini…that’s it